Csigalepcsok a Villa d’Or

A Villa d’Or a régi anyagok visszanyerésére és értékesítésére, valamint a régi francia lépcsők gyártására szakosodott. Az 1995-ös megalakulása óta a Villa d’Or az egyedi termékek széles választékának köszönhetően nemzetközi referenciává vált.

A francia lépcsők elképzelhető alakja (spirál) és anyag (öntöttvas). A francia lépcsők története az ipari korszakból, a viktoriánus korból származik: a XIX. Század második felétől a 20. század elejéig (The Belle Epoque). Ez az időszak, amelyet Párizs városa kiemelte az Eiffel-torony építésével.

A spirál lépcsők egyedi mesterművek, amelyeket az időtlen megjelenés és szépség jellemez. A luxus és művészi természetük miatt ismert lépcsőházak az építészet egész történetében találhatók, az egyházakban, kastélyokban, kastélyokban és így tovább. És most meg tudod kapni a házadban.

A lépcsőn kívül a Villa d’Or egyben az elfelejtett műalkotások gyártója is, mint például a Claude Monet kertjéből származó „Ideal Bench” kerti pad Givernyben. Vagy mit gondoljon az ipari asztali lábakról. A Villa d’Or minden darabja egyedülálló és felismerhető a díszítéshez való karakter és érték hozzáadásával.